La Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà es sumarà el proper divendres 25 de maig a la “Supernit a les biblioteques”, una activitat organitzada pel Club Súper3 de TV3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Així doncs els súpers estan convocats a participar en diferents activitats per ajudar la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, a sortir de la Superbiblioteca on s’han quedat tancades.
La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori. I és que més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals oferiran conjuntament aquesta activitat.
TV3 i el Departament de Cultura conjuguen, d’aquesta forma, el Super3 i les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, per treballar conjuntament el foment de la lectura entre el públic més jove. L'activitat s’emmarca entre els objectius recollits al Pla de Lectura 2020. és gratuïta però es recomana prèvia inscripció ja que l'aforament és limitat.
La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 8 i tindrà una durada d'una hora.

El Pirineu avui