L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha iniciat aquest dimarts el procés per elaborar la redacció del nou Reglament de Participació Ciutadana. Ho ha fet a través d’un debat ciutadà a la Sala Sant Domènec, on s’ha presentat la iniciativa a diversos ciutadans i representants d’associacions de la ciutat. Aquesta està dirigida per la Comissió de Transparència i Participació Ciutadana, la única presidida per l’oposició, però es vol que sigui tota la ciutadania la que col·labori a elaborar el reglament.

En aquesta primera trobada s’ha presentat una enquesta que es farà arribar a la població i s’han fet grups de debat per debatre els mecanismes necessaris per fer participar a la ciutadania.

Les enquestes es deixaran a totes les bústies del municipi els propers dies i la ciutadana tindrà temps de respondre-la fins al 31 de maig.

Parlen al vídeo: BERTA VIDAL, PRES. COMISSIÓ TRANSPARÈNCIA I PARTIC. CIUTADANA

El Pirineu avui