El Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) i el Parc Natural del Cadí-Moixeró ha programat per aquest dissabte 12 de maig una jornada dedicada a la fauna de la comarca. Seran un total de sis conferències divulgatives obertes a tothom que tindran lloc a la Sala de Congressos del Museu Cerdà. El GRC ha volgut tirar endavant la primera edició d'aquestes jornades per donar a conèixer la fauna local, que considera poc coneguda.

Els experts oferiran xerrades sobre les poblacions de libèl·lules, el mussol de la muntanya, les salamandres i tritons o els ratpenats. També hi haurà un espai de debat on es convidarà a la participació dels assistents.

La jornada començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les dues de la tarda. Des del GRC preveuen celebrar les jornades de fauna cada dos anys, alternant-les amb unes altres que es faran sobre botànica.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRC

El Pirineu avui