Tal com han fet altres municipis cerdans, aquesta primavera l'ajuntament de Bellver de Cerdanya ha actuat en una part de la xarxa de carrers del nucli urbà. Concretament s'han fet treballs de millora en cinc vials: Emili Foixonet, Ral, Sant Bernat Menthon, Barcelona i Serrat de Bor. Des del consistori han explicat que calia renovar l'asfalt d'aquests carrers ja que es trobaven força malmesos després del rigorós hivern.

L'equip de govern veu necessari portar a terme cada any aquest tipus d'actuacions.

Tot plegat ha suposat una inversió municipal de 80.000 euros.

A banda dels carrers del nucli urbà, en breu s'actuarà a la carretera de Pi i a la de Bor, projecte que s'engloba dins el Pla de Camins de la Generalitat. Aquest pla té per objectiu incidir en la cohesió territorial, garantir l’accessibilitat als nuclis de població i afavorir la mobilitat arreu del territori.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA

El Pirineu avui