Un sopar popular ha posat el punt i final, aquest dilluns al vespre, als actes d’agermanament entre Oliana i la localitat sarda d’Oliena. Després d’una primera visita de les autoritats alturgellenques a Sardenya, ara fa uns mesos, divendres va arribar a la localitat pirinenca una comitiva sarda, que s’hi ha estat fins aquest dimarts al matí. A banda de realitzar la signatura que oficialitza l’agermanament entre les dues poblacions, al llarg d’aquests dies s’han realitzat diversos actes lúdics i festius, que han permès als habitants de les dues poblacions coneixer-se una mica millor.

Ara, l’objectiu és aconseguir que aquesta relació no acabi aquí, sinó els habitants de les dues localitats la puguin anar mantenint viva.

En aquest sentit, Sala ha avançat que aquesta relació també pot incloure àmbits com ara l'ensenyament, amb visites d'alumnes de centres educatius, o bé la promoció turística.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, ALCALDE D’OLIANA

El Pirineu avui