La Diputació de Girona destinarà més 517.00 euros en millorar la carretera GIV-4082, que connecta Alp i La Molina. Aquesta setmana han començat els treballs en aquest vial, molt utilitzat sobretot durant la temporada d'hivern, ja que dóna accés a les estacions d'esquí. Actualment presenta moltes irregularitats en el ferm i per això la diputació ha vist prioritària aquesta actuació.
Mentre durin els treballs, els operaris donen pas alternatiu als vehicles en diversos trams de la carretera. Del 14 al 18 de maig, però, el vial quedarà tallat al trànsit per garantir la seguretat viària i per poder-lo reasfaltar. Durant aquests dies, els conductors hauran de desviar-se provisionalment per la carretera de Masella, la GI-400.
Des del Consell Comarcal han informat que les obres obligaran a modificar els horaris de transport escolar i han donat a conèixer els nous horaris a través de les xarxes socials.
Des de la Diputació preveuen que les obres finalitzin d'aquí un mes i mig.

El Pirineu avui