FEDA posa en marxa una nova iniciativa adreçada a diversificar les línies de negoci i facilitar les consultes sobre els serveis que ofereix actualment.

FEDA Solucions. Aquest és el nou servei que l´empresa ha posat en marxa. A banda del negoci tradicional de la companyia, el creixement durant els darrers anys d´altres serveis ha portat a crear la nova marca que aquesta setmana ja serà operativa, entre altres mitjans, amb una pàgina web. Es tractat de diferenciar i gestionar de forma autònoma els diferents serveis i facilitar l´accés i la informació al client. Segons el director general de la companyia, Albert Moles, "la llei també demana que les activitats que no siguin el negoci elèctric s'estructurin d'una altra manera".

Moles explica que aquests nous models de negoci es volen desenvolupar amb la implicació del teixit econòmic del país.

A partir de la posada en marxa del nou servei, els clients podran trobar resposta a dubtes o assessorament de serveis com el de mobilitat elèctrica i els punts de càrrega

Parlen al vídeo: ALBERT MOLES, DIRECTOR FEDA

El Pirineu avui