Ja s’ha disputat l'emblemàtic Rallye Costa Brava Històric.

79 cotxes i 24 motocicletes van prendre la sortida des del podi instal·lat en el Passeig del Mar de Palamós
Pilots d'11 nacionalitats diferents, entre ells, 2 andorrans, i un parc tancat de màquines representant 21 marques, entre les quals destacava Porsche.

Un Ral·li dur, amb 28 trams i un recorregut de 1.037 km que conformaran l'itinerari, secret fins poc abans de començar.

Fent un repàs a la llista d'inscrits, en quatre rodes participen 79 equips d'un total d'11 països diferents.
El nombre major de participants eren espanyols, 36 tàndems de pilot i copilot, i la resta, 43, d'altres nacionalitats, destacant la participació de 17 duos francesos, però també de 9 grecs i 6 de Gran Bretanya. Els restants vénen de Bèlgica (4), Txèquia (2) i Muntanya-Carlo, Luxemburg, Polònia, Alemanya, Portugal i Andorra.
Els andorrans que hi van participar van ser, Josep M.Molas-Laura Pedrosa, amb un Ford Escort del 78, i Manel Roura-Josep Villamala de la Escuderia Terra Negre Team, que varen guanyar en la categoria per escuderies amb un FIAT 131 ABARTH

El cotxe més antic és un Renaut 4/4 Gordini provinent de França del 1955, que amb el dorsal 11 pilotaran Ian i Julie Wright. La moto més antiga la porta l'equip format per Dani Domènech i Maria Jesús Castellà, una de les tres úniques pilots en aquesta difícil disciplina en dues rodes per a un ral•li tan llarg: Una Montesa Impala de 1962.

El Pirineu avui