L’ajuntament d’Organyà ha aprovat el projecte per tal de convertir les instal·lacions de parapent del municipi en un referent internacional. Les obres tindran un cost de 400.000 euros i la meitat seran aportades per la Generalitat, a través de Turisme. La resta les aportarà l’ajuntament, possiblement a través d’un crèdit, i gràcies a alguna altra subvenció que esperen rebre.

A més, a dalt també s’hi farà un aparcament per a 35 vehicles, i a baix, al costat de la carretera, s’hi habilitarà un centre de recepció. Gràcies a aquestes obres, les instal·lacions de parapent d’Organyà es convertiran en un referent a la península ibèrica i confien que això encara atregui a més visitants al poble.

Des de l’ajuntament han deixat clar que aquest serà el gran projecte del mandat, i han apuntat que l’objectiu és que les obres comencin a l’octubre perquè puguin estar enllestides el juny de l’any que ve.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui