Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per participar a la que serà la gran novetat de la desena edició de la Salomon Ultra Pirineu. Es tracta de la Mitja Pirineu, una cursa de mitja distància ideal per a aquelles persones que s'inicien en el trail running i per a aquelles que vulguin posar-se a prova i portar un ritme alt durant tot el recorregut.

Des d'ara i fins que s'exhaureixin, es poden aconseguir els 600 dorsals disponibles a la web de la Salomon Ultra Pirineu.

La prova, que consta de 20km i 630m de desnivell, tindrà lloc el dissabte 29 de setembre amb inici i final a Bellver de Cerdanya. Els corredors podran gaudir d'espectaculars vistes del Parc Natural Cadí Moixeró i de la plana de la Cerdanya en un recorregut molt variat i assequible que enllaçarà els pobles de Bellver, Ordèn i Olopte.
La Mitja Pirineu se suma a les ja conegudes Marató Pirineu i Nit Pirineu, que arriben a la cinquena edició i a la prova reina, la Ultra Pirineu, en el seu desè aniversari. En aquests moments, a banda dels dorsals de la Mitja Pirineu, només queden inscripcions disponibles per a la Nit Pirineu, ja que les de la Marató i la Ultra estan exhaurides.

Parlen al vídeo:

El Pirineu avui