Ferrocarrils de la Generalitat invertirà 2 milions i mig d’euros a les estacions d’esquí d’Espot i Port Ainé de cara a la temporada que ve. Així s’ha donat a conèixer aquest divendres durant la reunió de la Comissió Assessora de les estacions pallareses. Concretament, aquests diners aniran destinats a la construcció d’un nou mirador al sud del Pic de l’Orri, a l’ampliació del pàrquing de la cota 2.000 de Port Ainé i a l’adquisició d’una nova màquina trepitjaneu a Espot, entre d’altres accions. La Comissió també ha valorat molt positivament les xifres d’aquesta temporada, tenint en compte que les importants nevades han permès obrir el 100% dels dominis fins al final. Tot plegat ha ajudat a incrementar el nombre de visitants a les dues estacions. A més, s’ha destacat l’impacte positiu que ha tingut l’esquí blanc escolar, entre altres accions.

El Pirineu avui