L'Associació Marc G.G. és un grup d'ajuda mútua format per persones que han passat per l'experiència d'haver perdut a un ser estimat.
L'Associació Marc G.G. organitza aquest any la cinquena marxa popular que tindrà lloc aquest diumenge 6 de maig. Com en les anteriors edicions, la sortida (a les 10.30 hores) i l'arribada serà al Prat del Roure.

Les inscripcions es poden fer a l'Illa Carlemany.
Tots els participants rebran una samarreta i una bossa. Gràcies a les aportacions dels col·laboradors, se sortejaran diversos lots de productes alimentaris.

La marxa és popular, accessible a tothom, i es planteja com una sortida per compartir el dia. El recorregut, de 3,5 km, començarà al Prat del Roure, seguirà per Vivand i l'avinguda Meritxell, la plaça Guillemó, la plaça Rebés, la baixada de Govern i continuarà pel passeig del riu fins al pont de París, fins a enfilar de nou al Prat del Roure.

Parlen al vídeo: ROSA GALOBARDES, PRESIDENTA MARC G.G. - MONTSERRAT MOLAS , SECRETARIA ASSOCIACIÓ

El Pirineu avui