La Seu d’Urgell tornarà a ser aquest dissabte la capital del bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual. El Poliesportiu acollirà la desena edició del Torneig Ciutat de la Seu d’Urgell, organitzat pel Sedis Bàsquet, amb la col·laboració de l’ajuntament de la Seu, entre altres entitats. En total hi participaran 12 equips d’arreu de Catalunya, entre ells l’anfitrió, el Sedis Airam, que competiran al llarg de tot el matí. Tot plegat donarà una oportunitat única de practicar l’esport i socialitzar als seus practicants.

En aquest sentit, des de l’ajuntament han destacat la importància que ha tingut aquest torneig a l’hora d’introduïr l’esport per a persones amb discapacitat a la ciutat.

És per això que des de l’ajuntament han fet una crida a la ciutadania perquè dissabte vagi al Poliesportiu i es faci seva aquesta iniciativa. En total, el torneig durà a la Seu unes 400 persones.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET

El Pirineu avui