Aquest dissabte, 5 de maig, arrencarà la tercera edició del Mercat de la Vall d'Andorra la Vella, que s'allargarà fins a l'octubre. Per tercer any consecutiu, cada primer dissabte de mes, d'11 del matí a 7 de la tarda, el Centre Històric de la capital s'omplirà de parades amb productes d'artesania creativa i agroalimentaris.

Aquesta iniciativa conjunta del comú amb l'Associació de comerciants del Centre Històric i els Productors Agrícoles i Artesans d'Andorra comptarà, en el primer mercat del maig, amb un total de divuit parades, tot i que la idea és arribar a 25.
El Mercat de la Vall incorpora enguany activitats temàtiques i tallers d'artesania i treballs manuals.
Aquest dimecres, s'ha fet la presentació oficial de la nova temporada i la presidenta de l'Associació de comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella, Anna Riberaygua; el director d'Agricultura, Landry Riba, i la consellera de Promoció Turística i Comercial del comú d'Andorra la Vella, Mònica Codina, amb obert simbòlicament la porta del Mercat de la Vall.

Parlen al vídeo: LANDRY RIBA, DIRECTOR D'AGRICULTURA

El Pirineu avui