L’Escola Folk del Pirineu acull aquests dies un intercanvi cultural amb alumnes del País Basc. El projecte es va iniciar el gener d’aquest any, quan una quarantena d’alumnes i pares de l’escola pirinenca es van desplaçar al País Basc per tal de fer-hi una petita estada. Ara, doncs, ha estat el torn d’una quarantena més d’alumnes i pares bascos de venir a conèixer el Pirineu.

A banda d’aconseguir una motivació extra per als alumnes, l’objectiu també és enriquir-los culturalment, tot coneixent una realitat diferent a la seva.

Al llarg d’aquests dies, els alumnes estan aprenent un tema musical de forma conjunta i aquest dilluns a la tarda han fet un concert a Talló. Actualment, l’Escola Folk del Pirineu, amb seu a Arsèguel, aplega a uns 300 alumnes.

Parlen al vídeo: ISIDRE PELÀEZ, DIRECTOR ESCOLA FOLK DEL PIRINEU

El Pirineu avui