Ja fa anys que la producció literària pirinenca gaudeix d’una molt bona salut, amb un volum d’edició i consum molt elevat. Tot i això, un dels sectors que havia quedat més orfe en aquest camp era el del llibre infantil. Ja fa uns mesos, però, que la principal editorial de la zona, Edicions Salòria, ha iniciat un procés per cobrir aquest buit, amb la creació d’una col·lecció específica enfocada a divulgar el Pirineu entre els més petits.

Sense anar més lluny, aquest darrer Sant Jordi s’han publicat fins a tres novetats d’aquesta col·lecció.

En aquest sentit, l’objectiu és seguir trobant temàtiques que atreguin als més petits i que, a l’hora, permetin fomentar el coneixement de les tradicions de la zona entre les noves generacions.

Parlen al vídeo: MARCEL·LÍ PASCUAL, DIRECTOR EDICIONS SALÒRIA

El Pirineu avui