El concurs, que per segon any organitzava l´Associació Frikis Andorra, va posar el punt i final a la 22a edició de La Massana Còmic amb 17 participants caracteritzats de personatges de còmic, de videojocs o de creació pròpia. Dues germanes andorranes s´emportaven el primer premi en la categoria professional recreant dos dels protagonistes de Hellboy amb materials molt diversos.

El primer premi es quedava al país i el segon marxava cap a Lleida.

En la categoria amateur, el primer premi va ser per Nil i Noemí Perrineaux, amb uns vestits inspirats en el Minecraft. El concurs de cosplay va ser el colofó de tres dies d´activitats a la Closeta. L´organització destacava tant la qualitat de les exposicions com la bona resposta del públic.

Amb vista a l´any que ve, continuaran les exposicions, les signatures d´autors i el concurs de cosplay, i s´anuncia la presència de més editorials i una ampliació de la zona de jocs de taula.

Parlen al vídeo: Gemma i Cristina Pedragosa, guanyadores del primer premi - Lucas Castilla, guanyador del segon premi - Joan Pieras, president de l´ARCA

El Pirineu avui