Tot i la pluja d'aquest diumenge, les activitats programades per al Dia internacional de la dansa es van traslladar de la plaça Guillemó al vestíbul del centre cultural la Llacuna, on durant tota la jornada s'han dut a terme actuacions, exhibicions, classes i tallers sobre diferents estils de ball oberts a estudiants de dansa i a tothom que s'hi ha volgut sumar.
L'espai s'ha omplert aquest diumenge al matí de ballarines, ballarins, professorat i pares, mares i familiars. La primera activitat ha estat una demostració de barra, els passos base de la dansa clàssica, i quatre nenes han llegit un manifest a favor de la dansa.

La jornada està organitzada de manera conjunta per l'Aula de Teatre i Dansa de La Llacuna, les escoles Líquid Dansa i Souldance, i les associacions Alendoy Flamenc i We Swing Seu, que són les encarregades d'oferir als assistents des de classes de dansa clàssica i aero flamenc fins a actuacions de jazz, polka, ball rus i ucraïnès i exhibicions de flamenc clàssic i sevillanes, a més de tallers d'iniciació al swing i de dansa en família.

El Pirineu avui