El bike park de la Massana ja té encarrilada la temporada d’estiu i, amb la voluntat que els bikers vagin agafant embranzida, ha posat a la venda forfaits a un preu extraordinari.

Fins al diumenge, 29 d’abril, Vallnord – Pal Arinsal posa en marxa la versió estival del Black Friday. Seran tres dies en què tots els usuaris podran adquirir el forfet d’adult d’un dia per al Vallnord Bike Park la Massana amb una reducció en el preu del 50%. Cada client podrà adquirir fins a 5 unitats amb aquest preu avantatjós a través del web shop.vallnord.com, fins a exhaurir existències.

Els forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2018, que s’engegarà en menys d’un mes.
L’equip de l’estació massanenca ja treballa en tots els seus circuits i en les novetats, que obriran al públic el 19 de maig vinent.
Des d’aleshores, la promoció es podrà aprofitar tots els caps de setmana i, a partir del 16 de juny, tots els dies fins al tancament de l’estiu, el dia 9 de setembre. A més, des del 28 de juliol i fins al 19 d’agost, l’horari habitual, de 10 h a 18 h, s’ampliarà fins a les vuit de la tarda.

El Pirineu avui