El recinte firal del polígon industrial de Puigcerdà acollirà aquest dissabte la 22a edició de la Fira Ramadera de Primavera, on hi participaran una trentena de ramaders i hi haurà uns 250 exemplars de bestiar, equins, bovins i també algunes ovelles.

La fira va néixer perquè els ramaders poguessin vendre el bestiar que no s’havia venut a la tardor tot i que actualment també és una trobada dels ramaders de la vall
Un dels atractius principals tornarà a ser el concurs morfològic de raça Bruna dels Pirineus, que arriba a la 11a edició i on es podran veure els millors exemplars.
La fira i els concursos estan organitzats per l'Associació de Criadors de Cavalls de la Cerdanya i compta amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà , el Consell Comarcal, la Diputació de Girona, l’IDAPA i l’Associació Ramadera Raça Bruna dels Pirineus.

El Pirineu avui