Les vall d’Àneu i de Boí particiapran el cap de setmana del 18 al 20 de maig en la iniciativa “Catalunya, hola família”. Es tracta d’una campanya ideada per tal de promocionar les destinacions catalanes familiars de natura i de muntanya. A banda d’aquestes dues valls de l’Alt Pirineu, també hi prendran part la vall d’en Bas-les Preses, Berga, les muntanyes de Prades i els Ports. En total, a la iniciativa hi participaran més de 80 empreses d’aquestes destinacions certificades en turisme familiar per l’Agència Catalana de Turisme i s’hi duran a terme prop d’una setantena d’activitats per gaudir en família. L’objectiu és que les famílies amb infants gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes. A més, es vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori i incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars.Per a aquesta primera edició, el tema escollit ha estat “Llegendes en família”, amb l’objectiu de posar èmfasi en la història i la mitologia del territori.

El Pirineu avui