El TIM Andorra 2018, el torneig de bàsquet de la base, celebra aquest cap de setmana la competició dels equips premini, mini, preinfantil i infantil, és a dir, de joves de 9 a 13 anys, amb unes xifres excel·lents: 167 equips inscrits, 1.873 participants, gairebé 2.000 persones entre organització i acompanyants, i un total de 7.400 pernoctacions en els hotels del país.
El director general de MATE, S. A. U., organitzador del TIM Andorra, Manel Casas, ha destacat que no hi ha massa esdeveniments esportius capaços d'atreure tanta gent.

El director tècnic de la Federació Andorrana de Bàsquet, Jaume Tomàs, ha destacat que l'objectiu del TIM Andorra no és competir, sinó transmetre valors.
Els participants competiran en dotze instal·lacions esportives, repartides per totes les parròquies, en un total de cinc lligues. El TIM Andorra és el torneig de bàsquet de base més gran del sud d'Europa.

Parlen al vídeo: MANEL CASAS, ORGANITZADOR TIM

El Pirineu avui