Agustí Rios va néixer a Vilanova i la Geltrú, i va arribar a Encamp l'any 1972, on encara el podem trobar, Rios s'ha dedicat professionalment a ser ebenista i restaurador de mobles, i professor de pintura.
Des de ben petit ja apuntava maneres d'artesà. Admirador dels impressionistes, Joaquim Mir és un dels seus autors de referència, però també els autors Vilanovins; Cabanyes (1877-1972) i Salvador Masana (1924-2009), als que assíduament visitava.

La pintura i l'artesania sempre han sigut la seva passió i entreteniment i, a més, fa 30 anys que és professor de pintura i de dibuix a l'Escola d'art d'Encamp

Fins al mes de Juny podem veure una extensa mostra dels seus treballs exposició a la sala d'exposicions del vestíbul del comú d'Encamp

Parlen al vídeo: AGUSTÍ RIOS, ARTISTA

El Pirineu avui