El passat diumenge dia 22 d'abril, i dins l'any dedicat a la província, una trentena de vehicles antics es van desplaçar fins a Tarragona per tal de descobrir el nou moll esportiu de la ciutat Tarraco-el Serrallo, on els participants van fer una passejada en vaixell i van poder admirar la nova façana marítima de la ciutat renovada recentment.

Abans de degustar un menú típic mariner, els 50 associats van posar a disposició de l'Ajuntament de Tarragona i del públic en general els seus vehicles, tot exposant-los al Passeig marítim (seguint les recomanacions de la Federació Internacional de Vehicles Antics, de mostrar, fer gaudir i fer conèixer els automòbils a tots els públics), perquè gent de totes les edats s'hi acostessin per a fer-se fotos i descobrir autèntiques joies del món del motor, com ara el més antic, un Renault del 1920, o bé un Ford del 1930, vehicles, que des del 2017 són part del Patrimoni Cultural Mundial avalat per la UNESCO. Cal dir, a més, que aquest dos vehicles van presidir la sala de restauració on es va oferir el dinar mariner.

El mateix dia, es va aprofitar per a celebrar Sant Jordi, tot repartint les tradicionals roses i llibres oferts pel Ministeri de Cultura d'Andorra.

La propera activitat de l'AAVA tindrà lloc a casa, els dies 12 i 13 de Maig on es celebrarà a Encamp, el 6è Weekend Internacional dels 60.

El Pirineu avui