Els dies 14 i 15 de juny la Seu d'Urgell tornarà a reunir l'empresariat català, en el marc de la 29ena Trobada empresarial al Pirineu. Entre els ponents hi haurà el considerat millor mentalista d'Europa, Javier Luxor, la psicòloga del Futbol Club Barcelona i responsable de la gestió d'equips del Restaurant Celler de can Roca Inma Puig, o l'exministre i expresident del paralament europeu Josep Borrell. Amb ells, directius i empresaris debatran com créixer en un context que genera mercats cada cop més complexos i exigents. Els empresaris diuen que després dels estímuls que es van posar en marxa per sortir de la crisi, ara cal trobar mecanismes perquè l'economia continuï creixent, i fer-ho de manera sostenible posant el medi ambient i la responsabilitat social per davant.

Per no entorpir un panorama positiu com el que ara experimenta Lleida amb l'increment de les exportacions, creuen que cal resoldre la falta de lideratge polític a Catalunya.

Insisteixen que ara és el moment de millorar les infraestructures que els poden fer més competitius. La trobada empresarial, que reunirà fins a 600 assistents, debatrà també sobre l'efecte de les noves tecnologies, especialment la intel.ligència artificial i les criptomonedes, i els reptes europeus davant el Brexit i els posicionaments proteccionistes dels Estats Units.

Parlen al vídeo: VICENÇ VOLTES, PRESIDENT TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

El Pirineu avui