El grup municipal de Compromís X La Seu ha demanat fer una remodelació de la Plaça de les Moreres, al davant de la l’Església de Santa Magdalena. Consideren que cal millorar la degradació actual del terra de goma de l’espai infantil i també fer actuar en el manteniment i neteja del conjunt de la Plaça. En el cas del terra de goma del parc, consideren que l’estat actual és perillós per als infants.

Des de Compromís també han recordat que, arran de les queixes a les Places Joan Sansa i Camp del Codina, ja van presentar una bateria urgent de mesures per millorar l’estat de les places i la convivència entre veïns.

Des de l’equip de govern, mentrestant, han recordat a Compromís que la reforma de la plaça de les Moreres ja està pressupostada per aquest any.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui