Els dies 17 i 18 de maig, 160 infants de Puigcerdà i la Guingueta d'Ix participaran en una trobada transfronterera on rebran educació viària, organitzada conjuntament entre aquestes dues poblacions. Aquest dijous ha tingut lloc la darrera reunió de treball per acabar de coordinar tots els professionals que hi prendran part: l'empresa Prévention routière, el Servei Català de Trànsit, Bombers d'ambos llocs, Protecció Civil i Policia local.

Durant els dos dies tindran lloc un seguit de tallers teòrics i pràctics a l'entorn del poliesportiu de Puigcerdà que tenen per objectiu mostrar als nens i nenes la importància d'una mobilitat segura.

A més de tots aquests tallers, els alumnes faran una passejada pel centre de la vila on avaluaran la senyalització existent.

La trobada s'emmarca dins les iniciatives que organitzen conjuntament Puigcerdà i La Guingueta d'Ix gràcies al consorci transfronterer que tenen aquestes dues poblacions.

Hi participaran els alumnes de 4t de Primària de les escoles Vedruna, Llums del Nord i Alfons I de Puigcerdà i de l'escola elemental de La Guingueta d'Ix. Des de l'organització conviden a les famílies a col·laborar i a participar als tallers.

La trobada neix enguany a Puigcerdà i l'any que ve es farà a la Guingueta d'Ix.

Parlen al vídeo: ALBERT CASAS, REGIDOR MOBILITAT AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui