Un any més els alturgellencs han sortit al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi. Desafiant els núvols, que en alguns moments han deixat anar algun ruixat, els veïns i veïnes han passejat per les tradicionals parades de llibres i roses. En matèria literària, i tal com es preveia, el llibre pirinenc més venut ha estat el darrer de l’urgellenc Albert Villaró, “El Sindicat de l’Oblit”. Pel que fa a les roses, les vermelles han estat les més vendues, però enguany han tingut com a grans competidores les grogues, en solidaritat amb els presos polítics.

A banda de les parades instal·lades en diversos pobles de la comarca, a la Seu d’Urgell també s’ha realitat un vermut amb escriptors de la comarca, i una lectura pública de poemes al pati de la Biblioteca de Sant Agustí, a càrrec de la gent gran i d’alguns representants polítics que també s’hi han sumat.

Parlen al vídeo: ARIADNA VERTI, FLORISTA

El Pirineu avui