La Seu d’Urgell comptarà properament amb deu nous carregadors elèctrics ultraràpids de la marca Tesla al Camí Ral de Cerdanya. Es tractarà de l’únic punt de recàrrega d’aquestes característiques a l’Alt Pirineu i un dels 5 únics a tot Catalunya. Tot i que els carregadors els instal·la aquesta marca, els podrà utilitzar qualsevol vehicle elèctric, i estan pensats per oferir servei a aquells turismes que estan en ruta. Una dels objectius derivats, justament, és que els conductors s’aturin a la Seu d’Urgell i mentre esperen a que el cotxe es carregui, coneguin la ciutat. Les obres van començar al març, ja estan força avançades i els punts de càrrega ja són visibles, de manera que si tot va segons el previst, l’obra estarà enllestida abans de principis d’estiu. La concessió de l’espai públic és per quinze anys i s’ha fet a l’empresa local Hidroelèctrica del Valira.

El Pirineu avui