Els padrins de la parròquia encampadana van celebrar el Sant Jordi plegats i van rebre una rosa i un llibre de mans dels cònsols.
La trobada, que enguany arriba a la novena edició, s'ha celebrat a la sala de congressos del complex esportiu i ha comptat amb la presència d'una vuitantena de persones.
Després de repartir els obsequis tradicionals del dia de Sant Jordi, el cònsol major, Jordi Torres, s'ha mostrat molt satisfet de la participació. Segons va explicar: "El regal de la rosa i el llibre i la festa és un gest que no costa res i ells estan contents". Després de berenar coca amb xocolata, els padrins han ballat per cloure la festa.
D'altra banda, arran de la creixent demanda d'activitats, el comú es planteja augmentar el nombre de tallers que s'imparteixen al casal per abastir d'una manera més satisfactòria els interessos dels padrins. Així ho ha anunciat després de repartir els llibres als assistents la cònsol menor, Esther París. Segons ha explicat, la idea és poder ampliar l'oferta setmanal de tallers i també disposar d'una persona que s'encarregui d'atendre les demandes en persona al casal.

El Pirineu avui