El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha qualificat de molt satisfactòria la participació de les comarques de Ponent i l’Alt Pirineu i Aran a la fira B-Travel 2018, que s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana a Barcelona. El pont de l’1 de maig, que enguany permet fer una escapada de 4 dies en escaure’s la Festa del Treball en dimarts, com també les pròximes vacances d’estiu, així com la gran novetat que ha representat la declaració de la Conca de Tremp-Montsec com a Geoparc Mundial per la Unesco, han centrat una bona part de la demanda d’informació per part dels visitants. Un plafó informatiu situat al mostrador de Pirineus sobre el nou reconeixement mundial que ostenten a partir d’ara les comarques de l’Alt Pirineu i la Nogeura ha incentivat la demanda d’informació sobre la declaració de Geoparc. Els participants i responsables de la fira també s’han motrat satifets per l’ambient d’optimisme que es respira en l’àmbit del turisme.

Encara en relació amb els atractius de l’Alt Pirineu i Aran, altres elements que han generat força interès han estat el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estant de Sant Maurici, els Parcs Naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí Moixeró, el Congost de Mont-rebei o el Tren dels llacs.

Parlen al vídeo: JORDI CLOS, PRESIDENT DE B-TRAVEL

El Pirineu avui