El Grup Sant Moritz s'ha unit com a patrocinador oficial a l'Sky Race Comapedrosa, una de les proves d'skyrunning més importants del calendari internacional, que farà d'Arinsal i Andorra amb la participació dels millors atletes de l'especialitat del moment.

El Grup Sant Moritz és un conjunt d'allotjaments i botigues de material esportiu al bell mig d'Arinsal i a la zona del punt de sortida d'entrenament del Parc Natural Comunal del Comapedrosa.
Tots els seus establiments es troben a 50 metres del punt de sortida de la Sky Race Comapedrosa. També inclou el conjunt de botigues de material esportiu de muntanya Esports Sant Moritz.

La SkyRace Comapedrosa és una carrera de 21km per muntanya amb gairebé 2300m de desnivell positiu. Puntua per al circuit Sky de les Skyrunner® World Series, per a les Skyrunner® National Sèries Spain-Andorra-Portugal i per a la Copa d'Andorra de Curses de Muntanya.

A part, també es durà a terme La SKYRACE Arinsal, una cursa de 15km amb un desnivell positiu de 1415m. Puntuable per la Copa d'Andorra de Curses de Muntanya.
La SkyRace Comapedrosa World Series tindrà lloc el 29 de juliol

El Pirineu avui