'El preu d'un plat de sopes amb ou i altres narracions' és el títol del llibre del 22è Premi Vila de Puigcerdà, que cada estiu organitza l'Ajuntament de la capital ceretana i que, per Sant Jordi, publica les millors obres del certamen. Els lectors podran trobar el relat guanyador de Magdalena Vilalta de Miralcamp i el segon premi atorgat a Mercè Casellas de Caldes de Montbui, a més dels tres finalistes, dos dels quals són de Cerdanya. Des del consistori puigcerdanenc aposten per mantenir aquest concurs literari que fomenta la creativitat dels escriptors i la corresponent publicació del llibre.

El llibre té una comercialització local i ja es pot trobar a les llibreries de Puigcerdà.

El Premi literari Vila de Puigcerdà es va crear el 1995 dins la Setmana Cultural del Roser i amb l'objectiu de premiar contes o narracions curtes escrites en llengua catalana.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui