Aquest dimarts han començat les obres de reurbanització del carrer de l’Escorxador de la Seu d’Urgell. Aquestes tenen com a objectiu embellir la via i alhora unificar-la estèticament amb els dos espais del centre històric que el rodegen: la plaça Pati Palau i el carrer dels Canonges. D’aquesta manera es completarà la reurbanització del nucli antic de la capital alturgellenca, ja que aquest carrer era l’últim que faltava per arreglar i acondicionar amb el mateix paviment que la resta. Les obres comportaran diverses accions, com ara demolicions dels elements i paviments que no s’adaptin a la configuració de la reforma, la remodelació de la xarxa de clavegueram i pluvials, la remodelació de la xarxa d’aigua potable, la pavimentació de tot el carrer amb materials com els del carrer Canonges i de la plaça Pati Palau, i la instal·lació de mobiliari urbà. Es preveu que els treballs estiguin acabats en dos mesos i mig, aproximadament.

El Pirineu avui