L’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya a la Seu d’Urgell, que dona cobertura a l’Alt Urgell i part de Cerdanya, ha posat en marxa un pla pioner per millorar la inserció laboral d’aquelles persones que mostren una especial predisposició per treballar. Es tracta de fer un seguiment personalitzat del demandant de feina per tal de poder conèixer a fons el seu perfil i proposar-li ofertes que se li adaptin. A l’hora, es contacta amb els empresaris, per tal de fer una tasca d’intermediació.

En aquest sentit, des de l’oficina situada a la Seu han fet també una important prospecció amb empreses d’Andorra, i això s’ha traduït de moment en 160 ofertes de feina.

Aquest pla pioner es va posar en marxa l’any passat i, de moment, ja s’han elaborat 498 itineraris individualitzats que han derivat en 168 persones contractades en llocs de feina adaptades al seu perfil. En aquests moments, el pla també s’està implantat en dues oficines més del SOC a l’Alt Pirineu i Aran, la de Tremp i la de Vielha.

Parlen al vídeo: ELISA FARRÉ, DIRECTORA OFICINA SOC LA SEU

El Pirineu avui