La reflexió al voltant de la literatura torna a la parròquia laurediana, en la segona Jornada literària el 25 d´abril. Després de la temàtica sobre la pau i els refugiats de l´any passat, enguany s´ha decidit celebrar el 25è aniversari de les relacions diplomàtiques entre Espanya i Andorra. La jornada mantindrà els mateixos objectius de la primera edició.

Els actes s´iniciaran amb una conferència històrica del binomi literària dels dos estats, a càrrec del director del "Diccionari de la literatura catalana", Àlex Broch, on també participaran Joan Burgués i l´escriptor Antoni Morell. Tot seguit hi haurà dues taules rodones centrades en la narrativa i la poesia.

Per últim, la jornada es clourà amb una obra de teatre, del director Joan Ollé, creada específicament per a l´ocasió amb el títol ´Espanya-Andorra: notes de viatge´. Un repàs per diferents referents, com Jacint Verdaguer o Martí Pol, que comptarà amb la participació d´Esther Nadal i de la soprano Jonaina Salvador.

Per últim, la jornada es clourà amb una obra de teatre, del director Joan Ollé, creada específicament per a l´ocasió amb el títol ´Espanya-Andorra: notes de viatge´. Un repàs per diferents referents, com Jacint Verdaguer o Martí Pol, que comptarà amb la participació d´Esther Nadal i de la soprano Jonaina Salvador.

Parlen al vídeo: Josep Roig, Conseller de Cultura de Sant Julià de Lòria - Manuel Montobbio, Ambaixador d´Espanya

El Pirineu avui