Puigcerdà tindrà ben aviat un nou element característic de la vila. Per tal de dotar la reformada plaça Barcelona d'un element singular, l'ajuntament ha encarregat una escultura emblemàtica als artistes locals Ernest Altés i Albert Tàpias. Un cop s'enllesteixin els treballs a la plaça, l'escultura, de nom 'AQUAE', es col·locarà al centre de l'illa envoltada de vegetació i serà, a la vegada, una font.

Els dos artistes ja estan treballant en l'elaboració de l'escultura per poder-la col·locar en les properes setmanes. Des del consistori preveuen convocar un acte públic per presentar el projecte als veïns i inaugurar la plaça, després dels treballs que s'hi han portat a terme en els darrers mesos. Recordem que el gruix de l'actuació ja ha finalitzat i aquests dies s'estan acabant d'enllestir les voreres, la il·luminació i la senyalització.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui