El grup municipal d’Esquerra Republicana a la Seu ha demanat a l’equip de govern que traslladi la parada de taxis de la ciutat, que actualment està al Passeig Joan Brudieu, a algun indret proper a l’estació d’autobusos. Han recordat que fa un any i mig es va aprovar una moció en aquest sentit, i han demanat celeritat en la seva aplicació, ja que consideren que és important agrupar tota l’oferta de transport. D’altra banda, el mateix grup ha demanat a l’equip de govern que recuperi la subvenció a entitats esportives de la ciutat.

Finalment, el grup d’Esquerra també s’ha mostrat preocupat per l’incivisme que es produeix en llocs com la Plaça del Camp del Codina. És per això que han demanat celeritat per tal d’ubicar les càmeres de seguretat pertinents al túnel de pas de la plaça, tal i com se’ls va garantir al veïns. També han reclamat que es reuneixin els portaveus dels diferents partits per tal de decidir a quins altres espais de la ciutat s’hi volen ubicar càmeres de seguretat, i que es posin en marxa els tràmits i processos econòmics necessàris per al seu finançament, licitació i instal·lació.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC LA SEU - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE LA SEU

El Pirineu avui