L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra —entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà— informa que el dilluns 23 d’abril s’oferiran dos actuacions musicals de la Fundació ONCA organitzades pel Comú d’Escaldes-Engordany amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.
La primera es titula Rock&Pol i anirà a càrrec de l’artista Joan Hernández. És una proposta de poesia i textos de Martí i Pol, amb guitarra i veu folk-rock. Una barreja interessant que combina el cant, el recitatiu i les cordes de la guitarra. Tindrà lloc a les 13 h a la plaça Coprínceps.
La segona, La perdiu és de qui la caça, a càrrec de la Companyia Tabú, liderada per Laia Capdevila, viola de l’ONCA, i l’actriu Ariadna Pastor, serà a les 20.30 h, a la Biblioteca Comunal de la parròquia.
A través de Les mil i una nits i el Decameró de Boccaccio s’endinsa en un viatge en què la música i el relat s’entrellacen, es parlen i es fusionen.
Afegim també que La Fundació ONCA inicia aquest divendres 20 d'abril les sessions formatives del Concert de primavera, que tindrà lloc a l'Auditori Nacional el proper 6 de maig. Alumnes de les escoles de música, els músics de la Jonca i els alumnes de L’Animal Escola de Teatre seran els protagonistes del concert, i cal dir que cinc alumnes de corda de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella s’incorporen a la Jonca per interpretar dos peces de la primera part

El Pirineu avui