Aquest dissabte 21 d'abril finalitza el període de votació per decidir qui és el Cerdà de l'any 2017. Entre les propostes rebudes per part dels ajuntaments i dels veïns, l'institut d'Estudis Ceretans va escollir el Carnestoltes tradicional de Bellver, la Marxa Cicloturista de les Tres Nacions i l'associació Tous Azimuts que es dedica a l'ensenyament del francès.

Així doncs, totes les persones empadronades en algun municipis de l’alta i la baixa Cerdanya poden votar qui s'ha d'emportar aquest reconeixement ja sigui al correu electrònic ieceretansmail.com o presencialment als diferents ajuntaments de la comarca.

El diumenge dia 29 d’abril es proclamarà el guanyador durant la cerimònia que enguany es farà a l'ajuntament de Prats i Sansor. L’acte tindrà també un to acadèmic i cultural, amb la lectura de les obres premiades als Jocs Florals d’Alp i diverses actuacions musicals.
Recordem que el Cerdà de l'Any és una distinció que s'atorga anualment des de fa 33 anys i que reconeix una persona o entitat vinculada a la comarca i que al llarg dels temps s'hagi distingit en algun aspecte de difusió de valors, d'humanisme o altruisme.

El Pirineu avui