La falta de participació que ha tingut en els darrers anys la Mostra Fotogràfica d'Autors de Cerdanya ha obligat a suspendre-la. Després de 18 edicions, l'àrea de cultura de l'ajuntament de Puigcerdà no ha convocat enguany la mostra que consistia en presentar tres fotografies de temàtica lliure, amb l'únic requisit de ser de la comarca. Els visitants a l'exposició eren els qui decidien el guanyador/a.

Des del consistori lamenten haver hagut de suprimir la mostra, que fa anys havia tingut una alta participació. És per això que esperen poder-la tornar a convocar en un futur.

El que sí que es fa, però, és el monogràfic de la persona que va guanyar la mostra l'any passat. En aquest cas es tracta del puigcerdanenc Xavier López, el qual no és la primera vegada que guanya el certamen. A la seva trentena de fotografies s'hi poden veure insectes, rius, paisatges cerdans o el cel nocturn.

El monogràfic es podrà visitar al Museu Cerdà fins al 30 abril.

Parlen al vídeo: MARI CARMEN RAMON, TÈCNICA CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui