El comú d'Andorra la Vella ja ha començat els treballs per habilitar la parcel•la corresponent a les dues estacions i tindrà una capacitat d’entre 150 i 170 places. A més, es podrà connectar amb el pàrquing del Parc Central. Així, en les èpoques en què hi hagi el Cirque du Soleil o la Fira d’Andorra la Vella, aquestes places no quedaran afectades
La intenció és unir aquest terreny amb l’aparcament del Parc Central i oferir durant tot l’any places de pàrquing a l’entrada d’aquesta zona comercial, fins i tot mentre hi ha l’envelat del Cirque du Soleil a l’estiu o el de la Fira a l’octubre. El Comú treballarà perquè el nou aparcament pugui estar operatiu l’1 de juny.
A més, a petició dels comerciants de la zona, Conxita Marsol ha expressat la voluntat de millorar l’enllumenat de les travesseres de Riberaygua la propera campanya nadalenca i ampliar a altres zones comercials els espectacles itinerants del Poblet de Nadal.

El Pirineu avui