Cada dia, des del primer d'octubre fins al 21 de desembre, data de les eleccions al Parlament català, Dallerès va publicar un poema virtual, en total, 82. Les poesies van tenir repercussió, i Dallerès es va decidir a recopilar-les i publicar-les en un volum a la seva editorial, Anm editors. El resultat ha estat el poemari 'Vuitanta-dos dies d'octubre', que s'ha presentat aquest dimecres al vespre al comú d'Encamp.

El cònsol Jordi Torres ha fet la introducció del llibre, i el raonador del ciutadà, Marc Vila, n'ha fet la presentació a fons. Vila, amic personal de Dallerès, ha subratllat que fa temps que els drets humans a Europa estan en perill, i ha manifestat que l'autor ha copsat "l'ambient de tardor" en els seus versos.
La Sala del vestíbul del Comú d’Encamp es va omplir de gom a gom d’amics de l’autor i personalitats del país.

Parlen al vídeo: JOSEP ENRIC DALLERÈS, AUTOR

El Pirineu avui