L’ajuntament de Coll de Nargó s’ha sumat a les mostres d’alegria pel fet que la Unesco hagi reconegut el Geoparc Conca de Tremp-Montsec. Nargó és l’únic municipi de l’Alt Urgell inclòs dins del geoparc, ja que la majoria es troba en terreny del Pallars Jussà i, en menor mesura, del Sobirà i la Noguera. Tot i això, des del consistori han destacat que la participació del municipi alturgellenc en el projecte no és menor, sinó més aviat tot el contari, ja que aporta tota la part paleontològica.

Riera també s’ha mostrat molt satisfet, ja que creu que aquest reconeixement per part de la Unesco donarà molta més visibilitat al municipi.

Recordem que el de Conca de Tremp-Montsec és el segon geoparc de Catalunya reconegut per la Unesco i el dotzè de l’Estat espanyol.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui