Aquest pròxim dilluns s’iniciaran les obres de reurbanització del carrer de l’Escorxador de la Seu d’Urgell. Aquestes tenen com a objectiu embellir la via i alhora unificar-la estèticament amb els dos espais centrals del centre històric que el rodegen: la plaça Pati Palau i el carrer dels Canonges. D’aquesta manera es completarà la reurbanització del nucli antic de la capital alturgellenca, ja que aquest carrer -amb forma de L- dóna per una banda al Pati Palau i per un altra, al carrer dels Canonges.

Tal com ha informat l’ajuntament, les obres comportaran diverses accions, com ara demolicions dels elements i paviments que no s’adaptin a la configuració de la reforma, remodelació de la xarxa de clavegueram i pluvials, remodelació de la xarxa d’aigua potable, pavimentació de tot el carrer amb materials com els del carrer Canonges i de la plaça Pati Palau, i la instal·lació de mobiliari urbà. L’empresa que portarà a terme les obres és Immobles Shopping 2016, i aquestes tindran un cost total de 81.441. Es preveu que els treballs estiguin acabats en dos mesos i mig, aproximadament.

El Pirineu avui