Els veïns de la Seu d’Urgell han fet arribar a l’Ajuntament un total de 302 propostes al procés participatiu que es va obrir el passat 4 d’abril, amb l’objectiu de decidir en què invertir 100.000€ del pressupost municipal de 2018. D’aquestes 302 propostes, els veïns n’han aportat 192 de noves, mentre que les 110 restants són propostes triades entre les 7 ja formulades pels propis equips tècnics de l’Ajuntament de la Seu.

Ara comença la segona fase del procés, que s’allargarà fins el 10 de maig, i és quan tindrà lloc la valoració tècnica i econòmica de les propostes noves. Aquesta anirà a càrrec d’una comissió de personal tècnic municipal que comprovarà que compleixin els criteris establerts, la seva viabilitat tècnica i en determinarà el cost. La mateixa comissió desestimarà aquelles propostes que no compleixin les normes del procés.

Així, tots els urgellencs i urgellenques majors de 16 anys i empadronats a la Seu podran votar un màxim de 5 propostes a través d’un formulari de votació que inclourà totes les propostes vàlides escollides a l’assemblea. La darrera setmana del mes de juny es faran públics els resultats de la votació.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT ALCALDE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El Pirineu avui