El Grup Parlamentari Liberal ha reiterat davant dels representants dels sindicats de la Funció Pública, amb els que també s’ha reunit aquest dilluns a la tarda, la voluntat que Govern expliqui la reforma que vol portar a terme al Consell General. Judith Pallarés ha explicat que “s’ha de debatre sobre aquesta llei al ple i per això presentaran una esmena a la totalitat perquè el Govern demostri, de debò, que tenen voluntat de diàleg.

Per a la consellera liberal, hi ha molts aspectes d’aquesta llei que no s’han explicat: no se sap si s’han fet auditories dels llocs de treballs, com es planteja la mobilitat interna o el canvi de nomenclatura dels funcionaris. Per això, des del Grup parlamentari esperen que durant el debat es pugui promoure el diàleg.

Parlen al vídeo: JUDITH PALLARÈS, CONSELLERA LIBERAL

El Pirineu avui