Des d'aquest dilluns i fins al pròxim 31 de juliol, les empreses interessades a participar amb un expositor a la Fira d'Andorra la Vella ja poden inscriure-s'hi, segons informa en un comunicat el comú de la capital. La mostra multisectorial, que enguany està d'aniversari i arriba a la 40a edició, se celebrarà entre el 26 i el 28 d'octubre al Parc Central. Els formularis de preinscripció i el dossier comercial es poden obtenir en un enllaç directe a la portada del web www.andorralavella.ad. Les inscripcions s'han de formalitzar al departament d'Administració del Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Les que es formalitzin abans del 31 de maig gaudiran d'un descompte en la tarifa. La fira, l'any passat va comptar amb la participació de 200 expositors.
En la mateixa línia marcada els darrers anys, la Fira d'Andorra la Vella, una de les més rellevants en l'àmbit del Pirineu, mostrarà les darreres novetats i tendències per a l'oci, l'esport i les activitats complementàries per dur una vida sana, amb una carpa dedicada, com ja és habitual als aliments i productes artesans.

El Pirineu avui