Ja s’han obert les inscripcions per participar a la Diada Esportiva de la Gent Gran de la Seu d’Urgell i Andorra 2018, que enguany tindrà lloc el dimecres 9 de juny al Palau Municipal d’Esports de la capital alturgellenca. Aquestes es podran fer fins al 3 de maig. La diada s'iniciarà a dos quarts de deu del matí amb un acte de benvinguda per part dels alumnes del Consell Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell. La jornada seguirà amb una exhibició de gimnàstica de manteniment a càrrec dels padrins i padrines participants en la diada. Tot seguit, hi haurà un esmorzar per a tots els i les participants. Com en cada edició, la diada també ofereix la possibilitat d'inscriure's a les activitats esportives organitzades per l'ocasió com són un taller de ritmes, ioga i marxa nòrdica. Com en cada diada també se celebrarà un dinar de germanor a les dues del migdia que tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva. Les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i pagament (de 16 euros) al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell. La Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu-Andorra 2018 es clourà a dos quarts de cinc de la tarda.

El Pirineu avui