El projecte assessorarà les persones que ho requereixin, presencialment, sobre els productes que poden trobar al mercat, i dels quals podran veure una àmplia mostra en aquest espai que simula un habitatge, adaptat per a persones amb discapacitat o dependència. Des d´estris per a la cuina o una màquina per escriure en braille, fins a despertadors, articles renovables o mobiliari que s´adapta a l´usuari. Per demanar aquest servei tan sols cal posar-se en contacte amb el ministeri d´Afers Socials. A partir d´aquí els especialistes determinaran les necessitats de cada cas.

El servei també preveu desenvolupar un catàleg més ampli que es pot adquirir en establiments especialitzats. El projecte preveu resoldre les necessitats de les persones amb menys recursos, establint uns barems que poden arribar a subvencionar el cent per cent de la compra d´algun d´aquests productes.

L´objectiu és que els especialistes aconsellin tenint en compte les necessitats de cada cas i evitar així que adquireixin articles que potser no s´adapten a la situació

Parlen al vídeo: Maria Pilar Fraguas. Terapeuta ocupacional - Xavier Espot, Ministre d´Afers Socials

El Pirineu avui